Product- & bedrijfsfotografie

 

Voor verschillende disciplines binnen de product- e/o bedrijfsfotografie kunt u bij ons terecht:

Webshops
Bent u een nieuwe webshop begonnen en wilt u professioneel overkomen, met het juiste beeldmateriaal? Dan bent u o.a. hiervoor bij EyeDea Fotografie aan het juiste adres. Wij zijn ervan op de hoogte dat uw online winkel staat of valt met de juiste uitstraling en product- e/o sfeerfoto's.


Stockfoto's
Voor verschillende doeleinden kan EyeDea u voorzien van stockfoto's. Het ruime assortiment in het database heeft veel unieke foto's / beelden die anders zijn dan de veel voorkomende stockfoto's van de bekende websites. Eventueel kan ook een foto op aanvraag genomen worden.


Bedrijfsfotografie
EyeDea heeft een aantal vaste opdrachtgevers in haar portfolio, waarvoor regelmatig portret e/o productfoto's worden gemaakt voor verschillende doeleinden voor zowel in- als extern gebruik. Bijvoorbeeld voor portretten voor het personeelsblad, voor het intranet of internet of voor een professionele uitstraling op de Socials, zoals bijv. LinkedInn. Uiteraard is veel mogelijk in overleg.


Productfotografie
Wanneer u zelf producten maakt/ vervaardigt en deze professioneel wilt presenteren, dan kunt u ook hiervoor EyeDea inschakelen. Ook binnen dit segment heeft EyeDea een aantal trouwe opdrachtgevers, die regelmatig gebruik maken van deze diensten. Van bloemstukken tot kunstwerken, van gebouwen tot huisdieren. De onderwerpen zijn enorm breed.


Stuurt u gerust een e-mail voor informatie en dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen!